Kiinteistöt, rakennukset, omakotitalot, asunnot

Kuntotuotteet – Työkalut pysyvät kädessä ja niitä osataan myöskin käyttää

Kuntotuotteemme kattavat laaja-alaisesti kaiken asuntojen, omakotitalojen ja kiinteistöjen kunnon arviointiin, ennakointiin ja kehittämiseen liittyen.

Jollet löydä valikoimastamme juuri etsimääsi kunnon tarkastamiseen, raportointiin ja ohjeistuksiin liittyvää – muista kysyä, jollet ole varma!

Kuntokartoitukset

Kuntokartoituksessa tarkastettava kohde on tarkasti rajattu. Kuntokartoitus kohdistetaan esimerkiksi kosteisiin tiloihin tai talon yläpohjaan jne. Kuntokartoituksia tehdään useasti takuuajan umpeutuessa selventämään uuden talon tilojen kuntoa, joista on erimielisyyttä toimittajan kanssa. Kuntokartoitus-asiakkaat ovat useimmiten aivan tavallisia asunnon tai omakotitalon omistajia, joilla ei välttämättä ole itsellään rakennusalan tietotaitoa, eikä välineitä. Kuntokartoituksia tehdään usein myös siksi, että omistajat ovat kiinnostuneita ylläpitämään tai parantamaan asuinviihtyvyyttä ja pidentämään rakennuksen elinkaarta ja ennakoimaan tulevia korjauksia.

 

Kuntotarkastukset

Kuntotarkastus on sisällöltään ja työmäärältään laajempi kuin kuntokartoitus. Kuntotarkastuksessa käydään kiinteistön kunto lävitse kokonaisuudessaan. Raportti ja ohjeet selvittävät kohteen nykytilan, sekä ennakoi ja antaa työkalut mahdollisesti syntymässä olevien vaurioiden ehkäisyyn. Kuntotarkastus suoritetaan yleensä asunto- tai kiinteistökaupan yhteydessä, jolloin molemmat osapuolet saavat luotettavan kuvan kauppakohteen nykyisestä tilasta ja sen lähitulevaisuudesta. Kuntotarkastus varmistaa pyyntihinnan toteutumisen.

Kuntoarviot

Kuntoarviointi on edellisiä tuotteita laajempi kokonaisuus. Kuntoarviointi palvelee niin talonyhtiöiden hallituksia ja kiinteistöjen isännöitsijöitä kuin julkisten tilojen ja kiinteistöjen hoitajia tarjoten heidän käyttöönsä monipuolisen työkalun niin asukkaiden asuinviihtyvyyden ja työviihtyvyyden kuin kiinteistöjen teknisen toimivuuden ja remonttisuunnitelmien hallintaankin.

Virallisten kuntoarvioiden tekeminen edellyttää Kiinteistöalan koulutuskeskuksen tuottaman, (KIINKO) Pätevöityneen Kuntoarvioijan, (PKA) tutkintoa. Star Pointers on tarjonnut virallisia kuntoarviointipalveluita vuodesta 2006 alkaen.

Muut Tuotteet

Tämän lisäksi kauttamme on saatavilla suoraan tai laajan ja luotettavan verkostomme kautta mm. seuraavat tuotteet, joita tarjoamme asiakaskohtaisten tarpeiden mukaisesti: kunnossapitotarkastukset, kuntoinventoinnit, kuntokatselmukset, kosteusmittaukset ja rakennustekninen konsultointi.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kerro mikä tuote sopii tarpeisiisi sellaisenaan, tai pyydä lisätietoa!

Lisätietoja