Rakennuksien kuntotarkastukset kiinteistökaupan yhteydessä ja kuntoarviot, PTS

Kuntopalvelut - Nöyrästi asiakasta palvelevaa ja puolueetonta raportointia

 Tarjoamme kattavasti kaikki asuntojen, omakotitalojen ja kiinteistöjen kunnon arviointiin ja ylläpitoon liittyvät palvelut tehokkaasti, joustavasti ja luotettavasti yhdestä osoitteesta.

 

Olemme kohdistaneet palvelutarjontamme erityisesti uusien ja vanhojen omakotitalojen sekä asuntojen kuntotarkastuksiin. Lisäksi kartoitamme ja raportoimme tarpeittesi mukaisesti joko kokonaisuuden piipusta kivijalkaan tai kohdennetusti katosta kosteisiin tiloihin ja perustuksiin.

Tarjoamme isännöitsijöille ja talonyhtiöiden hallituksille kattavan valikoiman kiinteistön kuntoon ja huoltoon kohdistettuja palveluita. Tarjoamme palveluita rakennusten kunnon selvitykseen, annamme tietoa rakennuksien tilasta, toimivuudesta, asukkaiden viihtyvyydestä ja laadimme pitkän tähtäimen suunnitelmia (PTS), jotka antavat työkaluja niin tekniikan kuin rakennustenkin kuntoon vaikuttavista tekijöistä ja laitteiden elinkaarista.

Onko talonyhtiössä epävarmuutta asukkaiden yleisestä asuinviihtyvyydestä?
Helpottaisiko työkalu, jolla rakennuksen ja laitteiden elinkaaren seuranta ja kunnossapito olisi automaattista toimintaasi?

Palveluidemme tarkoitus on ennaltaehkäistä mahdollisten jo syntyneiden vahinkojen laajeneminen, ehkäistä tulevia vaurioita ja tuottaa kattavasti tietoa kohteen kunnosta ja siitä miten sitä voidaan ylläpitää ja parantaa.

Kuntotarkastus- ja –arviopalvelut lisäävät asumisviihtyvyyttä ja tarjoavat työkaluja tuleviin korjauksiin. Ennakointi säästää rahaa. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kerro missä ja miten voimme auttaa!

Lisätietoja