Tehtävämme on helpottaa elämääsi ja antaa sinulle enemmän aikaa!

Alkaako aukeamaan – vai menivätkö kartoitukset sekaisin?

 

Talon ja asuntojen omistajien, varsinkin sellaisten, joilla ei itsellään ole konkreettista rakennusalan tietotaitoa, eikä välineitä, kannattaa aina ensin ottaa yhteyttä, kysyä mieltä askarruttavista asioista, jolloin voimme yhdessä katsoa onko palveluistamme ja tuotteistamme aidosti hyötyä – vai riittääkö pelkkä ohjaava neuvonta.

Image

Palvelumme on selkeästi tarkoitettu sellaisille omistajille, jotka ovat kiinnostuneita ylläpitämään asuntonsa tai rakennuksensa kuntoa ja samalla parantamaan omaa ja mahdollisesti muidenkin asumisviihtyvyyttä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elinkaari ja viihtyisä asuminen

Suosittelemme kuntoarvioiden ja kuntokartoitusten tekemistä noin viiden vuoden välein ja tarkastusten tekemistä aina asunto- tai kiinteistökaupan yhteydessä. Tällöin tietoa ja ohjeita tulee juuri silloin kun niitä tarvitaan ja kodin hyvä elinkaari säilyy mahdollisimman pitkänä. Korjaussuunnitelmamme antaa selkeitä toimintaohjeita esimerkiksi pesuhuoneen, talon perustusrakenteiden tai katon puhdistamisesta, aina kunnostamiseen ja pinnoitemateriaaleihin. Tarvittaessa kerromme luotettavista urakoitsijoista, jotka auttavat isommissa ongelmissa.

Asuinviihtyvyys ja kodin elinkaari on usein pienien, huomaamattomien asioiden summa. Kiireisen arjen keskellä et välttämättä itse ehdi tai jaksa kiinnittää huomiotasi kaikkeen. Star Pointersin tehtävä on helpottaa elämääsi ja antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä perheeseesi ja työhösi. Ota yhteyttä ja kerro miten voimme helpottaa elämääsi!

Lisätietoja