Rakennusten energiatodistukset, kuntoarvioinnit, kuntotarkastukset ja kuntokartoitukset

Star Pointers Oy | Lemminkäisenkuja 4, 03100 Nummela |

Puh. +358-400469 193

E-mail. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-2901781-8

Olemme asiakasystävällinen, Nummelassa sijaitseva pieni ja luotettava kuntoarviointeihin, kuntokartoituksiin ja kuntotarkastuksiin erikoistunut yritys.


 

Pyrimme aina toimimaan asiakkaan ehdoilla, tehokkaasti ja joustavasti. Sovitamme aikatulut tarpeidesi mukaan, eli voimme tarvittaessa lähteä liikkeelle lyhyelläkin varoitusajalla ja toimitamme raportit ja ohjeet sovittuna ajankohtana, sovitussa laajudessa.
Asiakkaitamme ovat omakoti- ja rivitaloasuntojen myyjät, ostajat, isännöitsijät ja talonyhtiöiden hallitukset, sekä kiinteistönvälittäjät.

Onko talopakettisi takuuaika umpeutumassa? Tarvitsetko tukea keskusteluihisi toimittajan kanssa? Aiheuttavatko kosteat tilat kysymyksiä tai pään vaivaa? Entä kodin kalusteet ja muut kohteet?

Oletko harkitsemassa asuntosi myymistä, tai talon ostoa? Haluatko varmistaa, että kohteen kunto vastaa sitä mitä siitä kerrotaan? 

Star Pointers toimii yhteistyökumppaninasi rakennusten ja asuntojen kuntoasioissa tarkastamalla talon piipusta kivijalkaan.  Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kerro missä ja miten voimme auttaa!

 

Lisätietoja